Паста Travellunch з яловичиною в соусі 125 г 1 порція

Паста Travellunch з яловичиною в соусі 125 г 1 порція

0 відгуків Код: 15052
446
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • Під замовлення
від 26 / міс
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
ПриватБанк
платежів: 25 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Згідно з тарифами перевізника
  • Адресна доставка по Україні Згідно з тарифами перевізника
  • Відділення "Укрпошти" Згідно з тарифами перевізника

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер
Ароматне блюдо із ситних макаронів з апетитною яловичиною в соусі. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
 
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 450 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
 
Склад: макарони 51% (пшеничне манна крупа, яйце білок, сіль), пальмовий жир, модифікований крохмаль, яловичина 7%, мальтодекстрин, сіль, сіль, підсмажена цибуля 1,7% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), болгарський перець 1%, томатний порошок, цибуля, рисове борошно, цукор, дріжджовий екстракт, карамельний сироп, соняшник масло, трави, спеції, ароматизатори.
 
Алергени: глютен, яйця. Може містити сліди селери, молока і сої.
 
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
 
Особливості:
легко приготувати
не вимагає кулінарії
упаковка також є казанком
універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
щільна упаковка
двосторонні виїмки для полегшення відкриття
без консервантів
великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
багато вегетаріанських страв
збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
тривалий термін зберігання
страви не потрібно зберігати в холодильнику
 
Характеристики:
Вага нетто: 125 г
Необхідна кількість води: 450 мл
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 421 ккал / 1769 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 4,5 г; білок - 12 г; вуглеводи - 57 г, з яких цукор - 5,4 г; жир - 15 г, з яких насичений жир - 9,1 г

Характеристики Паста Travellunch з яловичиною в соусі 125 г 1 порція

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
125 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Паста Travellunch з яловичиною в соусі 125 г 1 порція

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Паста Travellunch з яловичиною в соусі 125 г 1 порція